Odber noviniek z bioekologiky

Prihlás svoj Email

01 marca 2017

Keď začiatok baví - víta vás BioEkoLogika

bioekologika

Na úvod nie je asi výstižnejšie slovo ako začiatok. Pre niekoho je toto slovo stresujúce, plné zmien a nepredvídateľných situácií, pre iného motivácia a radosť, z toho čo sa stane. A dnes sme aj my na začiatku nášho blogomagazínu a sme plné odhodlania a pozitívnych myšlienok. Sme dve obyčajné baby a ak sa o nás chcete dozvedieť viac kliknite tu

Naša milovaná BioEkoLogika začína písať svoj príbeh plný ekologických nápadov a rád, domácich receptov pre krásu aj zdravie, recenzií a článkov o zdravom živote bez zbytočnej, zdravie ohrozujúcej chémie. Veríme, že si ju obľúbite a že nás v tomto virtuálnom priestore bude viac a viac takých, ktorí sa zaujímame a nie len kritizujeme.

Celkom symbolicky začíname v marci, na začiatku nového ročného obdobia, ktoré do našich životov prináša viac slnečných dní a prerod prírody k novému životu, aj preto, že príroda je našou veľkou inšpiráciou a čerpať z jej námetov sa dá prakticky donekonečna. Čerpáme však len z námetov a nie z jej zdrojov a pokladov, ktoré denne ubúdajú na celom svete a nezmyselne sa plytvajú.

Aj preto je náš názov BIOEKOLOGIKA vytvorený spojením 3 slov:
BIO – modrá, voda ako základ života 
EKO – zelená, ako príroda
LOGIKA – sivá, ako mozgová kôra spracujúca informácie

bioekologika / Author & Editor

Sme Veve a Lulu, dve vášnivé bylinkárky, introvertky, knihomoľky, doživotné kamošky, každoročne očarené jeseňou :-) Spája nás množstvo myšlienok, ktoré nám víria hlavou, úsilie vedieť viac o všetkom, čo nás zaujíma. Bežný moderný život sa usilujeme holisticky zdokonaľovať, tak aby bol zdravý, vyvážený a zmysluplný. A hoci život nikdy nie je dosť dokonalý, obe (možno jemne naivne) stále veríme, že ak sa trošku pousilujeme, môžeme sa cítiť dosť dobre a komfortne a vďaka tomu dosiahnuť možno aj splnenie najtajnejších snov. Nie sme vedkyne, ktoré chcú ohurovať a možno aj nudiť odbornými faktami, ale sme obyčajné baby, ktoré zaujíma podstata vecí a nie len ich efekt. Milujeme prírodu - kvety, bylinky, zvieratá, hory, dážď, západy i východy slnka a mnoho iných darov, ktoré nám ponúka. Pretože v živote si treba vedieť vychutnať každý jeden okamih naplno.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Copyright©2017-2024 bioekologika - All rights reserved
Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates